Ο ΠΑΟΚ, ο Σπυρόπουλος και το συμβόλαιο

Ο Νίκος Σπυρόπουλος αναζητεί τον νέο σταθμό της καριέρας του καθώς δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα μπορούσε να είναι αυτός.

Αυτό που μοιάζει ωστόσο πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει στη Νέα Σμύρνη προπονήσεις, για να παραμείνει σε καλή φυσική κατάσταση μέχρι να καταλήξει σε συμφωνία με κάποια ομάδα, καθώς ο Πανιώνιος δεν αναζητεί παίκτη στη θέση του. Όλα αυτά φυσικά θα προχωρήσουν, μετά την επίσημη λύση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή αφού ακόμα στα χαρτιά ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα περιμένει στην Αθήνα τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιάκωβο Αγγελίδη μετά το Πάσχα.

Όπως είναι γνωστό τα θέματα του Τζανδάρη και του Κατσικά έχουν τελειώσει για τον ΠΑΟΚ με την τυπική λύση των συμβολαίων των δύο παικτών, όμως αυτό του Σπυρόπουλου παραμένει τυπικά «ανοιχτό». Για να επισημοποιηθεί το διαζύγιο του πρώην διεθνούς παίκτη με τον Δικέφαλο πρέπει να συναντηθεί με τον Ιάκωβο Αγγελίδη ώστε να προχωρήσουν στη λύση του συμβολαίου. Ωστόσο αυτό ακόμα δεν έχει συμβεί και ο Σπυρόπουλος που βρίσκεται στην Αθήνα και κάνει ατομικές προπονήσεις περιμένει στο ακουστικό του και ένα τηλέφωνο από τον πρόεδρο του Δικέφαλου.

Σχετικά άρθρα