Ρεκόρ επιστροφής ο Ντουρμάζ!

Ο Τζίμι Ντουρμάζ ξεπέρασε κάθε προσδοκία για την επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό του στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Ο Σουηδός πήρε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού και είναι πλέον θέμα χρόνου και απόκτησης ρυθμού να χρησιμοποιηθεί ξανά σε αγώνα, παρότι η αρχική εκτίμηση ήταν ότι μπορεί να μην προλάβαινε άλλο ματς στη σεζόν.

Ο Μήτρογλου και ο Ελαμπντελαουί συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται για το ματς της Τετάρτης στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ελέγχου της κυκλοφορίας της μπάλας και της κατοχής και πίεσης. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν και την τακτική, ενώ ολοκλήρωσαν με «μονομαχίες» 6 εναντίον 6 σε διαδοχικά διτέρματα.

Κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκε ο Τζίμι Ντουρμάζ, κάνοντας μεγάλο βήμα επιστροφής σε πλήρη αγωνιστική δράση!. Ο Μήτρογλου συνέχισε με ατομικό, όπως και οι Ελαμπντελαουί, Στρέζος. Την αποκατάστασή του συνεχίζει ο Γιάννης Μανιάτης. Την Τρίτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή.

Σχετικά άρθρα