«Να τελειώσουμε με νίκες»

Σαφής ήταν ο Βίτορ Περέιρα μιλώντας προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ζητάει νίκες μέχρι το τέλος της περιόδου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ώστε να πάρει η ομάδα το νταμπλ και να το κάνει με εμφατικό τρόπο για τον κόσμο της.
 
«Δεν πρέπει να έχουμε καμία δικαιολογία από εδώ και πέρα. Να πάρουμε αυτά τα δύο ματς που έχουμε μέσα στην εβδομάδα, να τελειώσουμε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να κάνουμε νίκες μέχρι να τελειώσει η σεζόν», ήταν η απαίτηση του Περέιρα με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις και ενόψει των αγώνων που απομένουν μέχρι το τέλος της περιόδου.
 
Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του και το απόγευμα ταξιδεύει στην Κομοτηνή για το ματς με τον Πανθρακικό που είναι αήττητος φέτος στην έδρα του. Κι είναι κι αυτή μια εξτρά πρόκληση για τους ερυθρόλευκους.
 
Ο Ντουρμάζ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις αλλά δεν υπολογίζεται για το ματς της Τετάρτης, όπως και οι Μήτρογλου, Ομάρ που είναι πάντως έτοιμοι να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Σχετικά άρθρα