Γκαζώνει για Λάνγκ, εμπόδιο η Βασιλεία

Η περίπτωση του Ελβετού πλάγιου μπακ Μίκαελ Λανγκ αποτελεί στην παρούσα φάση την καλύτερη περίπτωση απ’ όσες εξετάζουν στον Παναθηναϊκό για τη θέση το δεξί άκρο της άμυνας. Για το λόγο αυτό οι Πράσινοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν άμεσα μια συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή της Γκρασχόπερς προκειμένου να συμπληρώσουν ένα σημαντικό κομμάτι από το μεταγραφικό παζλ της νέας σεζόν.

Ηδη από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Λεωνίδας Βόκολος είχε νέα επαφή με την πλευρά του 24χρονου ποδοσφαιριστή σε συνέχεια της πρώτης επαφής που υπήρξε όταν είχε μεταβεί στην Ελβετία για να παρακολουθήσει από κοντά τον ελβετό διεθνή. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και στο Τριφύλλι θέλουν να προλάβουν τους μνηστήρες που άρχισαν να συγκεντρώνονται γύρω από τον Λανγκ, ο οποίος αποτελεί μια πολύ δελεαστική περίπτωση, καθώς είναι ελεύθερος, (ακόμη) δεν έχει υψηλό κασέ, και θεωρείται ιδιαίτερα ανερχόμενος με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση.

Το βασικότερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι η πιο ισχυρή ομάδα της Ελβετίας την τελευταία δεκαετία. Η Βασιλεία του πρώην «πράσινου» Πάουλο Σόουζα γλυκοκοιτάζει τον δεξιό οπισθοφύλακα της Γκρασχόπερς, χωρίς όμως ακόμη να έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του. Διότι αν συμβεί αυτό, τα δεδομένα θα δυσκολέψουν αρκετά για τους Πράσινους καθώς οι Κυανέρυθροι μπορούν να προσφέρουν στον παίκτη και ένα καλό συμβόλαιο αλλά και την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχετικά άρθρα