Δολοφονία πίσω από το θάνατο Γιακουμάκη,ποιους βλέπει η ΕΛ.ΑΣ

14 Απριλίου 2015

Ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται αιφνιδίως στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης και αυτοκτονίας του 22χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στο στόχαστρο των αρχών φαίνεται ότι μπαίνουν άλλοι δυο συμφοιτητές του Βαγγέλη, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν τραβήξει την προσοχή κανενός.

Ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Βρόσγος με δηλώσεις του στο Star, ανέφερε ότι: "Πέρα από το κλείσιμο την ντουλάπας, πέρα από τα δεσίματα, ήταν και κάποιοι που τον είχαν χτυπήσει. Εκτός της παρέας των Κρητικών. Είναι ένα, δυο άτομα. Ό,τι έκαναν οι Κρητικοί το έκαναν κι αυτοί...".

Ο ιδιωτικός ερευνητής έχει ήδη ενημερώσει τις Αρχές και οι δυο φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής αναμένεται να κληθούν εκ νέου για κατάθεση μετά το Πάσχα.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πρόκειται για αυτοχειρία
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην οφείλεται σε αυτοχειρία ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αφήνει ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας.

Όπως ανέφερε, ύστερα από επικοινωνία που είχε με τον ιατροδικαστή που χειρίζεται την υπόθεση, τον Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην έχει αυτοκτονήσει ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

«Δεν έχω πει κάτι καινούριο πέραν των στοιχείων που υπάρχουν ήδη. Είναι λογικό να μην είναι σίγουρο αν έχει αυτοκτονήσει τελικά ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Κι αυτό γιατί από το σώμα του λείπουν κομμάτια του. Το πρόσωπο του στο σημείο των αυτιών και της μύτης ήταν φαγωμένο από σαρκοφάγα τρωκτικά, ενώ λείπει και ο λαιμός του Βαγγέλη. Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο στοιχείο», ανέφερε ο κ. Μπούκας.

«Ο ιατροδικαστής, μιλάει για φαινομενική αυτοχειρία. Δεν είναι 100% βέβαιος πως δεν πρόκειται για εγκληματική πράξη και είναι λογικό, όταν λείπουν τμήματα από το σώμα του μακαρίτη» επισημαίνει ο Δικηγόρος της οικογένειας.

 

 

http://www.kontranews.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Elizabeth Gilber
Η Σκέψη της ημέρας
Elizabeth Gilber
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...