Στην ίδια ομάδα Μέσι και Ρονάλντο (pics)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισπανικής Mundo Deportivo η UEFA επεξεργάζεται ένα σχέδιο διοργάνωσης All Star Game στα πρότυπα του ΝΒΑ.
Αν αυτό το σχέδιο υλοποιηθεί θα μπορούμε να μιλάμε για ένα από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά γεγονότα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα είναι ένας φιλικός αγώνας με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που δραστηριοποιούνται στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ανάμεσα σε αυτούς αναμφίβολα είναι ο Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο που το πιθανότερο είναι να αγωνίζονται στην ίδια ομάδα.
Πως δικαιολογεί αυτό το γεγονός η Μundo Deportivo; Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται ο διαχωρισμός θα γίνει στα πρότυπα του ΝΒΑ, όπου δηλαδή οι ομάδες χωρίζονται σε εκείνες τις Δύσης και της Ανατολής. Έτσι ακριβώς και η UEFA προτίθεται να διαχωρίσει τα πρωταθλήματα σε βόρεια και νότια.
Αν πραγματοποιηθεί αυτό τότε στη μία ομάδα θα βρεθούν συμπαίκτες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Αγγλίας, της Γερμανίας και της Ρωσίας ενώ στην άλλη ομάδα θα βρεθούν εκείνοι που παίζουν στα πρωταθλήματα της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας.
Με αυτόν τον τρόπο Μέσι και Ρονάλντο θα βρεθούν στην ίδια ομάδα και τότε θα μιλάμε για ένα «πάντρεμα» που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα πραγματοποιηθεί.
Το σχέδιο που επεξεργάζεται η UEFA είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και ίσως γίνει πραγματικότητα το 2017. Η UEFA προβλέπει ότι τα έσοδα μίας τέτοιας διοργάνωσης θα είναι πολλά τόσο από τα διαφημιστικά όσο και από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Σχετικά άρθρα