Ελεύθερος ο Μπερλουσκόνι

14 Απριλίου 2015

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει και προβλήματα και για με τη Μίλαν-ο κόσμος φωνάζει για να δώσει η οικογένειά του την ομάδα-, εξέτισε την ποινή που του έχει επιβληθεί για παράνομη αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων...

Συγκεκριμένα, δικαστήριο του Μιλάνου αποφάνθηκε ότι ο «καβαλιέρε» εξέτισε την εναλλακτική ποινή του σε κέντρο παροχής βοήθειας προς υπερήλικες, έξω από την πόλη.

Να θυμίσουμε πως ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας είχε καταδικασθεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης. Αμνηστία μερικής ισχύος «έσβησε» τα πρώτα τρία χρόνια της ποινής, ενώ σε ό,τι αφορά το τελευταίο έτος, ο κ. Μπερλουσκόνι ζήτησε και πέτυχε να προσφέρει εθελοντική εργασία, μια φορά την εβδομάδα, στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων του Τσεζάνο Μποσκόνε.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει προσφύγει, παράλληλα, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ζητώντας να του επαναξεσφαλισθεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Σε περίπτωση θετικής δικαστικής ετυμηγορίας δεν αποκλείεται, σύμφωνα με πολλούς αναλυτές, να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Μιλάνου.
Από την Τρίτη ο μεγιστάνας και πολιτικός της Ιταλίας θα μπορεί να μετακινείται πάντως χωρίς κανενός είδους περιορισμό.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +98531+25654 - adTechUnit 9
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θέλει τόλμη για τον κάθε άνθρωπο να φύγει από το σκοτάδι
Η πορεία προς τη γνώση του εαυτού δεν...
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...