Ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία ο Βόκολος

Η αγορά της Βραζιλίας, κατά ένα περίεργο τρόπο, είχε πάψει να απασχολεί τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Ο σπουδαίος Ζιλμπέρτο Σίλβα και οι Ροντρίγκο Σόουζα, Γκάμπριελ, Κλέιτον και Ντέιβιντ ήταν οι τελευταίοι που είχαν αποκτηθεί επί πολυμετοχικότητας αλλά έκτοτε ουδέποτε άλλοτε βρέθηκε κάποιος Βραζιλιάνος στο μεταγραφικό στόχαστρο του Τριφυλλιού, που έκλεισε την πόρτα της Λατινικής Αμερικής γενικότερα, εξαιρουμένης της προσθήκης του Αργεντινού Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Επειτα από αρκετό καιρό όμως φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός ξαναρίχνει δίχτυα σε μια αγορά που εξάγει ταλέντα και ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε μια ομάδα. Ο τεχνικός διευθυντής Λεωνίδας Βόκολος κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για το ταξίδι του στη Βραζιλία, το οποίο θα αρχίσει το ερχόμενο Σάββατο (18/4) και θα διαρκέσει περίπου μια εβδομάδα.

Ο Βόκολος έχει «λοκάρει» τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν τον σύλλογο ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου και θα μεταβεί στη Βραζιλία προκειμένου να τους παρακολουθήσει από κοντά αλλά και να συζητήσει μαζί τους. Παράλληλα, όμως θα πραγματοποιήσει και σειρά επαφών προκειμένου να δημιουργήσει ένα δίκτυο γνωριμιών που θα βοηθήσουν μελλοντικά στην αναζήτηση ταλέντων, ενώ είναι πιθανό να υπάρξει συνάντηση και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στον οποίο είχε προταθεί προ μηνών να αναλάβει πόστο σκάουτερ, κάτι όμως που είχε αρνηθεί.

 

Σχετικά άρθρα