Ο Ιβάν ανακοινώνει το πλάνο ανάπτυξης

15 Απριλίου 2015

Πρώτα θα τελειώσει το θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ελληνικό δημόσιο και ύστερα θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το πλάνο του Ιβάν Σαββίδη για την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ και των επιχειρήσεών του σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό έλεγαν μεταξύ των άλλων άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στον Σαββίδη και με αφορμή δηλώσεις δημάρχων και άλλων εκπροσώπων που μίλησαν για τις επενδύσεις του Σαββίδη.

Το πλάνο ανάπτυξης θα το ανακοινώσει ο ίδιος ο Σαββίδης την κατάλληλη χρονική στιγμή και αφού προηγουμένως απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από τον βραχνά των χρεών. Είναι ένα θέμα που θα τρέξει άμεσα.

Θυμίζουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει πως μετά την απεμπλοκή από αυτόν τον "βραχνά" των χρεών προς το δημόσιο, στόχος του είναι να περάσει στη φάση της ανάπτυξης των υπολοίπων υποδομών. Και όπως τόνιζαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ: «Καλό θα είναι να αφήσουμε τον κ. Σαββίδη να προβεί στις ανακοινώσεις που είναι δεδομένο ότι θα είναι ενθαρρυντικές για το μέλλον και αρκετά επικαιροποιημένες σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το πλάνο ανάπτυξης».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ