«Πρέπει να βοηθήσουμε και εμείς τον Σπανούλη»

«Δεν έφταιξε τόσο η άμυνα, αλλά η επίθεση», δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που προσπάθησαν περισσότερο απόψε στην Βαρκελώνη.

«Δεν μετρά αν κάποιος παίκτης κάνει καλή ή κακή εμφάνιση», σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο 21χρόνος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» για την δική του παρουσία και εξήγησε: «Το θέμα είναι ότι χάσαμε, όταν χάνεις χάνουν όλοι. Δεν νομίζω πως έφταιξε τόσο η άμυνα, αλλά η επίθεση. Ήμασταν αρκετά διστακτικοί και αγχωμένοι, με λάθος αποφάσεις. Πρέπει να αποδείξουμε ότι εμείς το θέλουμε παραπάνω».

«Είναι ευκαιρία να πάμε στο Φάιναλ Φορ», τόνισε ο Αγραβάνης και σημείωσε: «Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά το θέμα είναι να το πιστέψουμε πως μπορούμε. Υπήρχε αρκετή πίεση στην ομάδα, χωρίς λόγο νομίζω. Την πίεση πρέπει να την έχει ο γηπεδούχος κι όχι ο φιλοξενούμενος. Πιστεύω πως την Παρασκευή θα αποδείξουμε ποιοι είμαστε». 

«Η ομάδα είναι χτισμένη γύρω από τον Βασίλη, αλλά δεν τον βοηθήσαμε κι εμείς οι συμπαίκτες του όπως θα έπρεπε», παρατήρησε για την εμφάνιση του Σπανούλη, ο 21χρόνος φόργουορντ της ομάδας του Πειραιά και υπογράμμισε: «Θα πρέπει κι εμείς, ειδικά οι ψηλοί, να τον βοηθήσουμε να μπει στο ρυθμό γιατί είναι ο καλύτερός μας παίκτης». 

Σχετικά άρθρα