Τι θα δει ο Βόκολος στη Βραζιλία

Ακρα μυστικότητα επικρατεί για τους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού στη Βραζιλία, ακόμη και για τους αγώνες που θα παρακολουθήσει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λεωνίδας Βόκολος. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο football manager των Πρασίνων θα ταξιδέψει με προορισμό τη χώρα του καφέ το Σάββατο 18 Απριλίου και θα φτάσει στον προορισμό του την επομένη (Κυριακή 19 Απριλίου), οπότε αναμένεται να παραστεί και στον πρώτο αγώνα επί βραζιλιάνικου εδάφους.
Το ίδιο βράδυ διεξάγονται οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης των περιφερειακών πρωταθλημάτων σε Σάο Πάολο, Ρίο Ντε Τζανέιρο και Μπέλο Οριζόντε -τις τρεις σημαντικότερες ποδοσφαιρικά πόλεις της χώρας- με τη συμμετοχή δυνατών ζευγαριών όπως είναι τα: Κορίνθιανς-Παλμέιρας, Σάντος-Σάο Πάολο, Φλαμένγκο-Βάσκο και Κρουζέιρο-Ατλέτικο Μινέιρο.
Επίσης μεσοβδόμαδα (22-23/4), και προτού επιστρέψει στην Αθήνα ο παλαίμαχος αμυντικός των Πρασίνων, είναι προγραμματισμένα ματς και για τη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες που επίσης πιθανολογείται ότι θα παρακολουθήσει ο Βόκολος, ο οποίος πάντως δεν αποκλείεται να μεταβεί και σε κάποια άλλη πόλη.
Αναλυτικά, τα παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν στις τρεις μεγαλουπόλεις κατά το διάστημα της παραμονής του Βόκολου έχουν ως εξής:
Πόλη: Σάο Πάολο
Πρωτάθλημα Παουλίστα
Κυριακή 19/4 Κορίνθιανς-Παλμέιρας
Κυριακή 19/4 Σάντος-Σάο Πάολο
Κόπα Λιμπερταδόρες
Πέμπτη 23/4 (ξημερώματα) Σάο Πάολο-Κορίνθιανς
 
Πόλη: Ρίο Ντε Τζανέιρο
Πρωτάθλημα Καριόκα
Κυριακή 19/4 Φλαμένγκο-Βάσκο
Κόπα Λιμπερταδόρες
Τετάρτη 22/4 Ιντερνασιονάλ-Δε Στρόνγκεστ
 
Πόλη: Μπέλο Οριζόντε
Πρωτάθλημα Μινέιρο
Κυριακή 19/4 Κρουζέιρο-Ατλέτικο Μινέιρο
 
Κόπα Λιμπερταδόρες
Τετάρτη 22/4 (ξημερώματα) Κρουζέιρο-Ουνιβερσιτέριο Σούκρε
Πέμπτη 23/4 (ξημερώματα) Ατλέτικο Μινέιρο-Κόλο Κόλο

Σχετικά άρθρα