Θέλει χρόνο ο Λανγκ

Κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση του Ελβετού δεξιού μπακ Μίκαελ Λανγκ. Ο 24χρονος πλάγιος αμυντικός της Γκρασχόπερς βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, ενώ το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει σε ενάμιση μήνα τον καθιστά έναν ιδιαίτερα δελεαστικό στόχο για πολλές ομάδες, οι οποίες ήδη τον έχουν στη μεταγραφική λίστα τους.
Οι Πράσινοι που έχουν πειστεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί μια ιδανική λύση για την… πονεμένη δεξιά πτέρυγα, κινήθηκαν ήδη από τα μέσα Απριλίου προκειμένου να εξασφαλίσουν την υπογραφή του. Ωστόσο η συγκεκριμένη μεταγραφή φαίνεται ότι έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας και θα περάσει αρκετός χρόνος προκειμένου ο ελβετός διεθνής να δώσει την τελική απάντηση (θετική ή αρνητική)…
Το φλερτ γερμανικών ομάδων, αλλά και συλλόγων από το Βέλγιο και την Ολλανδία, όπως επίσης και της ισχυρότερης ομάδας στην Ελβετία, της Βασιλείας, ωθεί τον Λανγκ να κρατά στάση αναμονής επί του παρόντος προκειμένου να βρει την καλύτερη δυνατή πρόταση για το ποδοσφαιρικό μέλλον του.
Μολονότι στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν μια (καταφατική) απάντηση άμεσα, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί, παρά το γεγονός ότι η επίσημη πρόταση που κατέθεσαν οι Πράσινοι ακούγεται ιδιαίτερα δελεαστική και ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό την πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Η ΠΑΕ προτείνει στον Λανγκ συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν -με τα μπόνους- τις 300.000 ευρώ, κάτι που συνεπάγεται διπλασιασμό των αποδοχών του παίκτη συγκριτικά με τα χρήματα που λαμβάνει τώρα στη Γκρασχόπερς. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος προτιμά να περιμένει προκειμένου να δει όλα τα χαρτιά που θα έχει στα χέρια του…

Σχετικά άρθρα