Ψαρονέφρι με 3 πιπέρια και κονιάκ

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">2 ψαρονέφρια συνολικού βάρους 1.200γρ.</li>
<li class="ingredient">1 κουτ. γλυκού πιπέρι πράσινο</li>
<li class="ingredient">1 κουτ. γλυκού πιπέρι μαύρο, σε κόκκους</li>
<li class="ingredient">1 κουτ. γλυκού πιπέρι ροζ</li>
<li class="ingredient">1 κρασοπότηρο κονιάκ</li>
<li class="ingredient">1 κρεμμύδι μέτριο, τριμμένο στον τρίφτη</li>
<li class="ingredient">1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο</li>
<li class="ingredient">1 κρασοπότηρο ζωμό λαχανικών</li>
<li class="ingredient">αλάτι</li>
</ul>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Σε μια ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνετε καλά το λάδι, βάζετε μέσα τα ψαρονέφρια και τα σοτάρετε καλά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν απ’ όλες τις πλευρές. Προσέξτε η φωτιά να είναι δυνατή και κάντε υπομονή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν καλά τα φιλέτα. Μόλις ετοιμαστούν, τα βγάζετε και τα ακουμπάτε σε πιατέλα.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Ρίχνετε μέσα στην κατσαρόλα το τριμμένο κρεμμύδι και το σοτάρετε μόνο του για 2-3 λεπτά. Αμέσως μετά ρίχνετε τα 3 πιπέρια. Ανακατεύετε και ξαναβάζετε στην κατσαρόλα τα ψαρονέφρια. Αλατίζετε. Ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα και σβήνετε με το κονιάκ. Αφήνετε να πάρει μια καλή βράση, προσθέτετε το ζωμό λαχανικών και μαγειρεύετε για 15 λεπτά περίπου, σε δυνατή φωτιά και ώσπου να πήξει η σάλτσα. Διατηρείτε το φαγητό ζεστό μέχρι το σερβίρισμα.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions">http://www.olivemagazine.gr/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα