Φεύγει για Βραζιλία με στόχο συμφωνία

Ο Λεωνίδας Βόκολος αναχωρεί με προορισμό τη Βραζιλία προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά ποδοσφαιριστές που απασχολούν τον Παναθηναϊκό, να διαπραγματευτεί μαζί τους και -στο ιδανικό σενάριο- να εξασφαλίσει μια συμφωνία που θα φέρει κάποιον εξ αυτών στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού κατά την παραμονή του στη Βραζιλία, περίπου για 5-6 ημέρες, θα παρακολουθήσει δύο ή τρεις αγώνες από τους ημιτελικούς των περιφερειακών πρωταθλημάτων που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο αλλά και της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες μεσοβδόμαδα.

Οι παίκτες που θα βρεθούν στο μικροσκόπιο του Βόκολου είναι συγκεκριμένοι καθώς έχει υπάρξει προεργασία, έρευνα και σκάουτινγκ το προηγούμενο διάστημα και πλέον ο football manager των Πρασίνων πηγαίνει για ένα τελευταίο τσεκ από κοντά αλλά και κατ’ ιδίαν επαφές, καθώς ανέκαθεν οι αποκτήσεις Λατινοαμερικάνων ήταν περίπλοκες λόγω του ιδιοκτησιακού καθεστώτος αρκετών ποδοσφαιριστών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι οι παίκτες που θα τσεκάρει ο Βόκολος είναι χαφ αλλά από την ΠΑΕ κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό οτιδήποτε αφορά το ταξίδι του στη Βραζιλία.

Σχετικά άρθρα