Σήμερα - Ο σπουδαίος bluesman Arthur Adams στο Half Note

17 Απριλίου 2015

Ο Arthur Adams, μία μεγάλη μορφή του σύγχρονου blues, με την σπουδαία μπάντα του από τις 17 έως και τις 20 Απριλίου θα βρίσκεται στο Half Note Jazz Club.

Ένας καυτός κιθαρίστας και τραγουδιστής με ξεχωριστό feeling, στον δρόμο όλων των μεγάλων του blues. Πλούσια ιστορία, ακόμη πιο πλούσιο παρόν από έναν bluesman πραγματικό γκραν μετρ.

Bluesman με ευρύ πεδίο δράσης και με μακρόχρονη καριέρα που καλύπτει μισό αιώνα, ο Arthur Adams άνοιξε τον προσωπικό του δρόμο προς την διεθνή αναγνώριση με το άλμπουμ του «Back on Track» το 1999 (με την συμμετοχή του τεράστιου B.B. King), ενώ έγινε και συνεργάτης και bandleader στο B.B Kings club στην Καλιφόρνια.

Η ενασχόληση του Arthur Adams με το funk και τη soul κράτησε ως τα μέσα των eighties οπότε αποφάσισε να επιστρέψει στις blues ρίζες του, στον B.B. King, τον Elmore James και τον Muddy Waters. Ήταν η σωστή κίνηση που τον ανέδειξε ως κιθαρίστα και τραγουδιστή που φλερτάρει αυθεντικά με το stardom και τον κάνει πραγματική αυθεντία του blues, των gospel και της soul μέχρι σήμερα.

Πληροφορίες: Από 17 έως 20 Απριλίου στο Half Note. Ημέρες και ώρες εμφανίσεων: Παρασκευή και Σάββατο στις 22:30, Κυριακή και Δευτέρα στις 21:30. Εισιτήρια: από 20 ευρώ.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...