Η Στεφανίδη έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα γεμάτη σεζόν

Την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση ετοιμάζει η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του κλειστού στίβου στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη. Η 25χρονη παρά το γεγονός ότι ακόμη βρίσκεται στην περίοδο της προετοιμασίας της θα ξεκινήσει τους αγώνες της το Σάββατο (18/4) στην Καλιφόρνια στα SAC Relays.

Η Στεφανίδη προέρχεται από εξαιρετική χειμερινή περίοδο, στη διάρκεια της οποίας κατάφερε να φτάσει στα 4,77 μ. και φυσικά να πανηγυρίσει την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στη διοργάνωση της Πράγας.

Η αθλήτρια που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και γυμνάζεται με τον ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ Νίκ Χάισονγκ, έχει προγραμματίσει να κάνει άλλους δύο αγώνες την ερχόμενη εβδομάδα. Στην ουσία η έμπειρη άλτρια θα έχει την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα δυνατά προπονητικά τεστ, πριν ξεκινήσει το κυρίως μενού της σεζόν. Αυτό θα γίνει στις 17 Μαΐου στη Σαγκάη, στον  δεύτερο αγώνα της σειράς Diamond League. Η Στεφανίδη αναμένεται και φέτος να είναι από τις βασικές πρωταγωνίστριες στο αγώνισμα και φυσικά μία από εκείνες που θα διεκδικήσουν τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου (22-30/8), αλλά και στους αγώνες των διαμαντιών, εκεί όπου πέρυσι κατέλαβε την δεύτερη θέση στην συνολική βαθμολογία.

Σχετικά άρθρα