Έσωσε… τον βαθμό στο τέλος η Λεβάντε

Η Λεβάντε, με τον Λουκά Βύντρα να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο και τον Σιμάο Μάτε Ζούνιορ να σκοράρει, η Λεβάντε ισοφάρισε στο 88′, σε 2-2 την Εσπανιόλ για την 32η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και έτσι πήρε βαθιά… ανάσα!

Η γηπεδούχος πήρε βαθμό μετά από δυο σερί ήττες και είναι στο +1 από την ζώνη υποβιβασμού. Η φιλοξενούμενη δεν έχασε για 5η αγωνιστική (2-3-0), αλλά έμεινε στο -9 από την 6η θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη…

Το παιχνίδι είχε ανατροπές και συγκινήσεις. Ο Λούκας άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς στο 18’, αλλά ο Σιμάο Μάτε Ζούνιορ (πρώην του Παναθηναϊκού) στο 21΄…

Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Καϊσέδο έδωσε ξανά προβάδισμα στην Εσπανιόλ. Τελικά, ο Βίκτορ Κασαντεσούς, που είχε μπει ως αλλαγή, πέτυχε το 2-2.
Οι συνθέσεις
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μαρίνιο, Ιβάν Λόπεθ (60′ Μάρι), Βύντρα, Χουανφράν, Τόνιο, Ελ Ζαρ (74′ Κασαντεσούς), Καμαράσα, Σιμάο (60′ Γκαρθία), Μοράλες, Μπαράλ, Ούτσε.
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Αρμπίγια, Άλβαρο, Μορένο, Ντουάρτε, Λούκας (84′ Ματιόνι), Χάβι Λόπεθ, Σάντσεθ, Άλβαρεθ (71′ Μοντανιές), Σέρχιο Γκαρθία, Καϊσέδο (61′ Στουάνι).

Σχετικά άρθρα