Τόμιτς: «Αλλάξαμε το τσιπάκι»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 76-63 και ο Μίλαν Τόμιτς μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι ναι μεν ο Ολυμπιακός ήταν μεταμορφωμένος και έπαιξε καλύτερα αλλά δεν κατάφερε τίποτα πέρα από το να φέρει τη σειρά στην έδρα του. 
Αναλυτικά:
«Σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλό παιχνίδι από την αρχή. Ελέγξαμε την επίθεση και την άμυνα. Διαβάσαμε όλα τα ροτέισον στο πικ εν ρολ και τους τιμωρήσαμε. Ο Πρίντεζης ήταν καταπληκτικός και δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν. Ο Σπανούλης επίσης έπαιξε πολύ καλά και γύρο του λειτούργησε όλη η ομάδα», είπε αρχικά
Και συμπλήρωσε: «Η Μπαρτσελόνα έχει 87 πόντους στην έδρα της. Σήμερα ήταν στους 63. Και προχθές παίξαμε καλά στην άμυνα αλλά όχι στην επίθεση. Σήμερα λειτουργήσαμε και στις δύο πλευρές του παρκέ».
Για τη μεταμόρφωση: «Οι παίκτες όλοι είναι έμπειροι. Δεν έχει σημασία η ηλικία αλλά οι εικόνες που έχουν. Είναι όλοι έμπειροι και άλλαξαν το τσιπάκι. Έπαιξαν καλύτεροι».
«Δεν είναι νίκη Final 4 ούτε για αστείο δεν πρέπει να λέγεται αυτό. Δεν έγινε τίποτα. Μεταφέραμε το πλεονέκτημα στο γήπεδο μας αυτό μόνο. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή», είπε κλείνοντας. 

Σχετικά άρθρα