«Πως να σταματήσουμε τον Ολυμπιακό»;

«Πώς να σταματήσουμε το καταπληκτικό παιχνίδι του Ολυμπιακού», αναρωτήθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά την αποψινή ήττα της Μπαρτσελόνα.
Ο κόουτς των «Μπλαουγκράνα», επίσης, δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να πετύχει μια νίκη στο Φάληρο!
«Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την παρουσία τους», δήλωσε αρχικά ο Πασκουάλ και στην συνέχεια τόνισε: «Μας έκοψαν το παιχνίδι με την τρομερά επιθετική τους άμυνα, δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν είχαμε αποφασιστικότητα, είχαμε κακά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων και έτσι βρεθήκαμε πίσω στο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όσες φορές και αν προσπαθήσαμε να το κάνουμε, ήταν πάνω από εμάς, σε όλους τους τομείς, στα τρίποντα, στα δίποντα, στα ριμπάουντ, στην ενέργεια, στις αποφάσεις, σε όλα. Ξέραμε ότι θα αντιδράσουν, αλλά πώς να σταματήσουμε το καταπληκτικό τους παιχνίδι σήμερα»;
«Δεν παλέψαμε, δεν αντιδράσαμε, δεν είχαμε καμιά απάντηση σε ό,τι πρόβλημα μας έβαλαν στο παιχνίδι και έτσι ηττηθήκαμε», παραδέχθηκε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και αρνήθηκε ότι τα προβλήματα τραυματισμών αποτελούν δικαιολογία για την αποψινή ήττα: «Το γεγονός πως επέστρεψε υγιής ο Σπανούλης και εμείς δεν είχαμε τον Όλεσον, αλλά και τον Ντόελμαν ανέτοιμο, έπαιξε ρόλο. Αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν είσαι η Μπαρτσελόνα δεν παίζουν ρόλο οι τραυματισμοί. Όλοι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να αντιδράσουμε. Εμείς πρέπει να αντιδράσουμε, δεν παίξαμε καλά. Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα για τον Όλεσον, θα περιμένουμε να δούμε και ειλικρινά τον θέλω να αγωνιστεί στην Ελλάδα».
«Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι στην Ελλάδα εάν θέλουμε να κερδίσουμε τουλάχιστον ένα ματς», υπογράμμισε ο Πασκουάλ.

Σχετικά άρθρα