Φορτσάρει για Μαυρία, νέο φλερτ με Αμπέντ

Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να δώσουν μάχη το προσεχές διάστημα προκειμένου να διατηρήσουν για μια ακόμη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από τη Σάντερλαντ.

Οι Πράσινοι που ήδη έχουν κάνει διερευνητικές επαφές με τον αγγλικό σύλλογο, είτε θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, είτε θα επιδιώξουν την επέκταση του δανεισμού του για έναν ακόμη χρόνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία η Σάντερλαντ δεν φέρεται αρνητική, και πιθανολογείται ότι ενδεχομένως θα δώσει τη συγκατάθεσή της ακόμη και για να μείνει ελεύθερος ο διεθνής εξτρέμ, θέτοντας όρο για κάποιο σχετικά υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, διότι προ διετίας είχε δαπανήσει περίπου τρία εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από το Τριφύλλι.

Παράλληλα, επανέρχεται στο προσκήνιο και ο γαλλοαλγερινός χαφ της Νιούκαστλ Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος βρίσκεται εκ νέου στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Ο πολυσύνθετος μέσος που την περασμένη σεζόν έπαιξε με μεγάλη επιτυχία στο Τριφύλλι, επιθυμεί να ξαναφορέσει τη φανέλα του συλλόγου. Ωστόσο ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί η θέση που θα τηρήσει η διοίκηση των Ανθρακωρύχων.

Σχετικά άρθρα