Ενδεκάδα γρίφος στην Κομοτηνή

Δεν έχει δείξει τις προθέσεις του για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος πάντως δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Τάσου Λαγού και Κώστα Τριανταφυλλόπουλου.
Ιδίως η απουσία του δυναμικού διεθνούς αμυντικού μέσου δημιουργεί πρόβλημα διότι στο ρόστερ των Πρασίνων δεν υπάρχει άλλος παίκτης με αντίστοιχα χαρακτηριστικά, ενώ και ο έτερος αμυντικός χαφ Νταβίντ Μέντες δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του ποδοσφαιρικά, έχοντας απολέσει τον αγωνιστικό ρυθμό του λόγω τραυματισμών και απραξίας.
Παρ’ όλα αυτά, ο Μέντες διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Χρήστος Δώνης, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία και του Ντάνιελ Πράνιτς που στα τελευταία ματς δεν έχει πιάσει καλή απόδοση. Τη θέση του είναι πιθανόν να πάρει ο Αμπντούλ Ατζαγκούν.
Επίσης ερώτημα αποτελεί ο παίκτης που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Μπούρμπος έχει το προβάδισμα αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Νίκος Μαρινάκης. Και στην επίθεση όμως παίζεται μια θέση μεταξύ του Νίκου Καρέλη, του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ενδεχομένως και του Χάρη Μαυρία, ο οποίος από εδώ και πέρα αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Υπάρχουν πάντως και θέσεις που δείχνουν καπαρωμένες για το κυριακάτικο ματς όπως είναι αυτές των δύο στόπερ από τους Σίλντενφελντ και Ταυλαρίδη, του αριστερού μπακ από τον Νάνο, δύο εκ των τεσσάρων χαφ από τους Ζέκα και Πέτριτς και φυσικά του Μπεργκ στην επίθεση και του Στιλ στο τέρμα.

Σχετικά άρθρα