Καρέ καρέ προσαγωγή ατόμου που φωνάζει: «Είμαι ΑΕΚ» (video)

Την άγρια προσαγωγή νεαρού στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια από αστυνομικούς της ομάδας ΔΕΛΤΑ καταγράφει βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Το περιστατικό φέρεται να διαδραματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής. Ο νεαρός δεν έχει καλυμμένα χαρακτηριστικά ούτε φαίνεται να κρατάει κάποιο αντικείμενο στα χέρια του.
Για αδιευκρίνιστες αιτίες αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ τον περικυκλώνουν, τον ρίχνουν στο έδαφος και τον σέρνουν μέχρι τη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Στουρνάρη. Σε κάποια σημεία φαίνονται να τον χτυπούν.
Το βίντεο τραβήχτηκε από πολυκατοικία στην οδό Στουρνάρη. Σύμφωνα με την περιγραφή, ο δημιουργός του αποδίδει το γεγονός σε οπαδικές διαφορές.
Αναφέρεται στην περιγραφή:
«Άγρια προσαγωγή με ξύλο σε έναν πιτσιρικά στην Στουρνάρη στην πύλη του ΕΜΠ. Εκείνος πεζός και τον κυνηγούσαν με τα μηχανάκια οι Δέλτα μέχρι που τον έριξαν κάτω. Tους φώναζε «είμαι ΑΕΚ ρε, έλα ένας μόνος σου», απάντησε ένας Δελτάς «εγώ είμαι 13».
Ξεκίνησε όλο το μπουλούκι με τα μηχανάκια, τον έπιασαν και τον σάπισαν κυριολεκτικά στο ξύλο τον έσερναν στο πεζοδρόμιο.
Καθώς τον έδερναν του φώναζαν «τώρα δεν είσαι ΑΕΚ ρε;»
Πηγή: topontiki.gr
Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα