Με απουσίες στην Κομοτηνή

Με απουσίες αναμένεται να παραταχθεί στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή ο Παναθηναϊκός καθώς μετά τους τιμωρημένους Λαγό και Τριανταφυλλόπουλο, νοκ άουτ τέθηκαν ο Μαυρίας που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση, ο Ντίνας και ο ανέτοιμος Μέντες, γεγονός που αφήνει τους Πράσινους δίχως κλασικό αμυντικό μέσο.

Λόγω των πολλών απουσιών στα χαφ επιστρατεύτηκε για πρώτη φορά έπειτα από μήνες και ο ξεχασμένος Μπούι, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μαζί με τον εξίσου… χαμένο Μπερίσα.

Αντιθέτως, ο Χουχούμης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και βρίσκεται εντός της 20άδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία μετέχουν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Μπούι και Μπερίσα.

Το πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, δίτερμα και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό έκανε ο Λαγός, ενώ ο Μαυρίας αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης. Οι Πράσινοι γευμάτισαν μαζί και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Κομοτηνή.

Σχετικά άρθρα