Χορός εκατομμυρίων για τη Μίλαν

«Φωτιά» έχει… αρπάξει ο ιταλικός Τύπος και εκατομμύρια ευρώ… χορεύουν γύρω από τη Μίλαν, με στόχο την αγορά της ομάδας! Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο «Bee Taechaubol», μαζί με ένα γκρουπ επενδυτών από την Ασία σκοπεύει να διεκδικήσει τους «ροσονέρι» προσφέροντας 770 εκατομμύρια ευρώ για το 70% των μετοχών του συλλόγου. Από την άλλη, την ίδια ώρα επενδυτές από την Κίνα φέρεται πως είναι σε διαπραγματεύσεις για την αγορά της Μίλαν!  

Σε ότι αφορά στο «Bee Taechaubol» και το γκρουπ επενδυτών από την Ασία, το σχέδιο είναι να προσφέρουν 330 εκατομμύρια ευρώ για το 30% των μετοχών της Μίλαν, με την οψιόν για άλλα 440 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν και το υπόλοιπο 40% μέχρι το τέλος του χρόνου και να έχουν έτσι στην κατοχή τους το 70%. Η «Fininvest», ιδιοκτησίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα συνεχίσει να έχει το 30% και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας θα έχει ρόλο επίτιμου προέδρου στην ομάδα.

Στο παρελθόν και άλλοι ενδιαφερόμενοι φέρεται να έχουν έρθει σε επαφές με την οικογένεια Μπερλουσκόνι για την αγορά της ομάδας. Στο τελευταίο παιχνίδι των «ροσονέρι» με τη Σαμπντόρια (1-1), οι φανατικοί της ομάδας έκαναν… συλλαλητήριο στις κερκίδες για την «σωτηρία» της Μίλαν, ζητώντας από την οικογένεια Μπερλουσκόνι να παραχωρήσει τον σύλλογο… 

Σχετικά άρθρα