Ευχές και αιχμές Πράνιτς

Την πικρία του για το γεγονός ότι ο νεαρός Κροάτης μπακ Φραν Τούντορ (σήμερα αγωνίζεται στη Χάιντουκ) δεν παρέμεινε στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος άφησε αιχμές για τους χειρισμούς των Πρασίνων.

Ο Τούντορ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη Χάιντουκ κόντρα στη Ριέκα και πριν από το παιχνίδι ο Πράνιτς δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία των δύο από την εποχή που βρίσκονταν στον Παναθηναϊκό, ενώ έγραψε και το ακόλουθο σχόλιο:

«Φίλε μου όταν αποφάσισα να σε φέρω στον Παναθηναϊκό πίστευα σε εσένα. Η ευχή μου ήταν πως μια ημέρα θα ήσουν στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ως δεξί μπακ. Αυτό το όνειρο δεν βγήκε αληθινό για κάποιους λόγους που δεν τους κατάλαβα. Ξέρω ότι εκείνη τη στιγμή ο κόσμος σου κατέρρευσε. Αλλά κοίτα ότι η ζωή επιβραβεύει πάντα αυτούς που δουλεύουν σκληρά και είναι ταπεινοί με τον εαυτό τους.

Σήμερα είναι η ημέρα σου. Μπες στο γήπεδο και απόλαυσε το ποδόσφαιρο γιατί το αξίζεις. Και θυμήσου ότι αυτό που έχεις γίνει είναι μόνο εξαιτίας του εαυτού σου. Δούλεψες σκληρά για να το αποκτήσεις, κανείς δεν σε βοήθησε. Όλοι οι άλλοι που δεν σε πίστεψαν και ξέρεις ποιοι είναι αυτοί δεν είναι σημαντικοί. Γνωρίζουν ότι έκαναν λάθος. Και αν δεν το γνωρίζουν θα το ανακαλύψουν.

Είμαι τόσο χαρούμενος για εσένα και σου εύχομαι σήμερα να έχεις ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω σε εσένα, άρπαξε την ευκαιρία σου. Δούλεψε σκληρά, παίξε σκληρότερα».

Ο Τούντορ ευχαρίστηκε τον Πράνιτς λέγοντας «ευχαριστώ φίλε μου. Αν έμαθα κάτι από κάποιον αυτός ήσουν εσύ. Για αυτό και διάλεξα το νούμερο 32 στην φανέλα».

Σχετικά άρθρα