Έστειλε μήνυμα παραμονής ο Χάβος

O Μάκης Χάβος εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα παραμείνει στον πάγκο του Παναιτωλικού, κάτι που συνιστά ουσιαστικά είδηση.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, όμως είναι πιο σημαντικό να φωνάζουν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, παρά το δικό μου. Είμαι χαρούμενος βέβαια, γιατί αγαπώ πάρα πολύ αυτή την ομάδα και έχω δεθεί μαζί της. Είναι σημαντικό που αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλω, παρά τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει», δήλωσε και ερωτηθείς για το μέλλον του απάντησε:

«Είχαμε πει με την διοίκηση πως ήταν σημαντικό να σωθεί η ομάδα, όπως σώθηκε πέρυσι και πως η δεύτερη χρονιά θα ήταν μία χρονιά σταθερότητας στη Σούπερ Λιγκ. Καταφέραμε να σωθεί η ομάδα και να παίξει ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών σε αρκετά παιχνίδια, με αποτέλεσμα ακόμη και φίλαθλοι άλλων ομάδων να έχουν εντυπωσιαστεί από τον Παναιτωλικό. Όσον αφορά την επόμενη χρονιά, το πρώτο που πρέπει να κάνω είναι να μιλήσω με τον πρόεδρο και από εκεί και πέρα έχω την εντύπωση ότι θα πάνε όλα καλά».

Για το ματς σχολίασε: «Σε αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολο να δώσεις κίνητρο στους ποδοσφαιριστές και προσπαθήσαμε τις δύο τελευταίες εβδομάδες να περάσουμε στα παιδιά κάποια μηνύματα. Με την απόδοσή τους έδειξαν ότι κατάλαβαν πως έπρεπε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα, έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο κλείνοντας καλά τη χρονιά. Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ και καταφέραμε να σκοράρουμε, όμως μετά φάνηκε σαν να ρίξαμε και πάλι το ρυθμό μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα φάνηκε πως προσπάθησε να κρατήσει το σκορ, παρά να παίξει το ποδόσφαιρο που παίζαμε και αυτό συμβαίνει ασυναίσθητα όταν δεν έχεις κερδίσει στα τελευταία έξι παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει το δεύτερο γκολ νωρίτερα με τον Μορένο και να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι, όμως τα καταφέραμε έστω και στο τέλος παίρνοντας μία σημαντική νίκη, κυρίως για την ψυχολογία της ομάδας».

Σχετικά άρθρα