Εγκώμια σε Παναιτωλικό και Κωστούλα από Βλάχο

Την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του παρά την ήττα, εξέφρασε ο Βαγγέλης Βλάχος, ενώ μίλησε με τακαλύτερα λόγια για τον Παναιτωλικό και τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Φώτη Κωστούλα.

«Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια απέναντι σε μία ομάδα που θεωρώ πρότυπο από κάθε άποψη και είναι κρίμα που δεν θα βρεθεί εκεί όπου της αξίζει. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, παίξαμε καλά ανά διαστήματα και το λέω αυτό γιατί εκεί που βρισκόμαστε στο νησί είχαμε ένα μήνα που δεν παίξαμε ούτε φιλικό, ώστε να έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Παρόλα αυτά παλέψαμε, δώσαμε μάχες, κάναμε ευκαιρίες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η ομάδα του Παναιτωλικού αποτελεί παράδειγμα για όλες τις ομάδες που θα έπρεπε να μιμούνται όλα αυτά που φτιάχνει αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. Κωστούλας) που βρίσκεται στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι λοιπόν για το καλό του ποδοσφαίρου όλες οι ομάδες να κάνουν όλα αυτά, γιατί μόνο έτσι θα φτιάξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς για τις απουσίες της ομάδας του και το αν έπαιξαν ρόλο, είπε: «Δεν το ξέρω αυτό. Είναι μία υποθετική ερώτηση και δεν μπορώ να απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις. Θα πω απλά ότι για μένα απουσία στο ποδόσφαιρο είναι μόνο όταν παίζεις με λιγότερο παίκτη στον αγωνιστικό χώρο. Αν ήμασταν η Μπαρτσελόνα και χάναμε τον Μέσι, τότε θα είχαμε απουσία. Δεν είμαστε όμως η Μπαρτσελόνα και παλεύουμε αγωνιστικά να κάνουμε το καλύτερο και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ακόμα και απέναντι σε ομάδες που είναι καλύτερες από εμάς».

Σχετικά άρθρα