Ψάχνει την επανεκκίνηση με Πανθρακικό

Τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα θέλει να βάλει ο Παναθηναϊκός στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Οι Πράσινοι δοκιμάζονται το μεσημέρι της Κυριακής (19/4, 15.00) στην ακριτική πόλη απέναντι σε μια ομάδα που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή, γεγονός που ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας για το Τριφύλλι.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου ωστόσο, μετά και την επικράτηση του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα, ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες προκειμένου να (ξανα)προσπεράσουν τον Δικέφαλο στη βαθμολογία και να εισέλθουν με πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Οι Πράσινοι πάντως θα παραταχθούν με ελλείψεις καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος, ο τραυματίας της τελευταίας στιγμής Μαυρίας, ο ανέτοιμος Μέντες και ο εκτός πλάνων Ντίνας.

Η έλλειψη κλασικού αμυντικού μέσου δημιουργεί ένα σημαντικό πρόβλημα στον κόουτς της ομάδας που θα προσπαθήσει να βρει λύση πιθανότατα με τον Δώνη (γι’ αυτό επιστρατεύτηκε και ο Μπούι έπειτα από μήνες), ενώ θέση στα χαφ μαζί με τους «σίγουρους» Ζέκα και Πέτριτς διεκδικούν και οι Ατζαγκούν, Πράνιτς.

Στο τέρμα θα παίξει ο Στιλ, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπούρμπος, στο αριστερό ο Νάνο και στόπερ οι Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, ενώ στην επίθεση δίπλα στον Μπεργκ μια θέση διεκδικούν οι Κλωναρίδης και Καρέλης (έχει προβάδισμα).

Αναλυτικά την 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Μπούι και Μπερίσα.

Σχετικά άρθρα