Κινδυνεύει με αρνητικό ρεκόρ

Αν ο Παναθηναϊκός δεν νικήσει στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό, πέραν των βαθμολογικών και αγωνιστικών επιπτώσεων που θα υπάρξουν, θα πραγματοποιήσει και τη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα επί των ημερών του Γιάννη Αναστασίου.

Οι Πράσινοι που «τρέχουν» ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων δίχως τρίποντο (Ατρόμητος 2-0, Βέροια 1-0, Αστέρας Τρίπολης 2-2), κατά την τελευταία διετία ουδέποτε έμειναν στο πρωτάθλημα για τέσσερα διαδοχικά ματς μακριά από τη νίκη.

Στο ξεκίνημα της προηγούμενης σεζόν έκαναν τρεις σερί γκέλες στο ξεκίνημα με Πανιώνιο 3-0, Βέροια 1-1 και Πλατανιά 1-1, αλλά στη συνέχεια επέστρεψαν στις νίκες.

Συνολικά πάντως σε όλες τις διοργανώσεις, ο Παναθηναϊκός ξαναέμεινε εφέτος δίχως νίκη για τέσσερα ματς (δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το Γιουρόπα Λιγκ) απέναντι σε Εστορίλ (2-0), ΟΦΗ (1-2), Αϊντχόφεν (1-1) και Ολυμπιακό (1-0).

Τα τελευταία χρόνια παραμένει μακράν χειρότερη επίδοση εκείνη της περιόδου 2012-13 με πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Σούπερ Λίγκα αλλά και μόλις μια νίκη σε εννέα διαδοχικούς αγώνες!

Σχετικά άρθρα