Αντίστροφη μέτρηση για Πράνιτς

Το γυαλί έχει ραγίσει και δύσκολα θα ξαναφτιάξει στη σχέση του Ντάνιελ Πράνιτς με τον Παναθηναϊκό. Μετά τη δημόσια κριτική που άσκησε ο Κροάτης μέσος προς τους υπεύθυνους της ομάδας για τη μη απόκτηση του συμπατριώτη και φίλου του πλάγιου μπακ Φραν Τούντορ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το καλοκαίρι θα βρεθεί σε αναζήτηση ομάδας.

Ήδη ο Κροάτης είχε υποπέσει κατά τη διάρκεια της σεζόν σε πειθαρχικά παραπτώματα ενώ και η απόδοσή του μέσα στο γήπεδο δεν έχει αφήσει τους Πράσινους ικανοποιημένους. Γι’ αυτό άλλωστε στον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν συμπεριλαμβάνεται και εσωτερικός μέσος που θα προορίζεται για βασικός.

Και το περασμένο καλοκαίρι πάντως οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να αποδεσμευτεί ο παίκτης (και πάλι για λόγους συμπεριφοράς) αλλά τελικά αποφασίστηκε να παραμείνει στο ρόστερ.

Ο Πράνιτς εκτός της περίπτωσης Τούντορ, που προφανώς αποτελεί μια αφορμή, φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με τη διοίκηση της ΠΑΕ για το γεγονός ότι δεν έχει κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, όπως συνέβη με τους συμπατριώτες του Σίλντενφελντ και Πέτριτς.

Σχετικά άρθρα