Ανακοινώθηκε ο διάδοχος του Κλοπ

Νέα εποχή στον πάγκο της Μπορούσια Ντόρμουντ. Την περασμένη Τετάρτη ο Γιούργκεν Κλοπ γνωστοποίησε πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των Βεστφαλών έπειτα από επτά χρόνια και σήμερα ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και θα παρουσιαστεί επίσημα την εβδομάδα μετά το τέλος του γερμανικού πρωταθλήματος.
Η προπονητική καριέρα του Τούχελ άρχισε το 2009 στην Μάιντς, στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2014. Η καριέρα του ως ποδοσφαιριστής διήρκεσε έξι χρόνια (1992-1998) φορώντας τις φανέλες των Κίκερς και Ουλμ.
Η ανακοίνωση:
“Η οκτώ φορές πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπορούσια Ντόρτμουντ, ανακοινώνει πως ο Τόμας Τούχελ θα είναι ο νέος προπονητής της από την 1η Ιουλίου 2015. Ο 41χρονος τεχνικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.
Ο Τόμας Τούχελ θα παρουσιαστεί επίσημα την εβδομάδα μετά από το τέλος της σεζόν. Η Μπορούσια ζητάει κατανόηση για το γεγονός ότι δεν θα προβεί σε κανένα σχόλιο μέχρι τότε”.

Σχετικά άρθρα