Τζάκσον: «Φοβερή έδρα το ΟΑΚΑ»

Φοβερή έδρα χαρακτήρισε ο Άαρον Τζάκσον το ΟΑΚΑ εν όψει της αυριανής (20/4, 21:45) τρίτης αναμέτρησης της προημιτελικής σειράς των πλέι οφ της ΤΣΣΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και επισήμανε ότι η ρωσική ομάδα θέλει την τρίτη νίκη, που θα της δώσει την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης, όσο είναι δυνατόν πιο σύντομα.

«Είμαστε σε καλή θέση μετά το 2-0, αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζει κανείς τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου παίρνει πολλή ενέργεια από το κοινό του», τόνισε ο 29χρόνος Αμερικανός γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εξήγησε: «Δεν κοιτάμε το Φάιναλ Φορ προτού πάρουμε άλλη μια νίκη. Και πέρσι ήμασταν στο 2-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά έπρεπε να φτάσουμε σε πέμπτο ματς στη Μόσχα για να πάρουμε την πρόκριση και δεν θέλουμε αυτή την πίεση και πάλι. Θέλουμε μια νίκη στην Αθήνα όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Είναι μια σπουδαία πόλη, αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε στη Μόσχα το συντομότερο».

«Περιμένουμε έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό, που θα παλέψει περισσότερο», σχολίασε ο Τζάκσον για την εικόνα των «πρασίνων» και υπογράμμισε: «Φάνηκε να ήταν λίγο σε λήθαργο στη Μόσχα, αλλά τώρα θα πάρουν ώθηση από τον κόσμο τους και περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί, υπάρχει κόσμος που φωνάζει συνέχεια δίπλα σου, αλλά είναι μια φοβερή έδρα για να παίζει κανείς και πάντα σου αρέσει μια τέτοια ατμόσφαιρα. Η συμπαράσταση που έχουν από τον κόσμο τους είναι απίστευτη».

Σχετικά άρθρα