Ρεκόρ και υπερηφάνεια Τσόρι

 
 
Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες πανηγύρισε τον έβδομο τίτλο της καριέρας του, καθώς έχει πάρει πρωτάθλήματα και σε Αργεντινή, Ρωσία. 
 
Ενώ με τη σημερινή ασίστ στον Μπενίτες έκανε πραγματικότητα το ρεκόρ που είχε ο Τζόρτζεβιτς με διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ σε μία σεζόν. 
 
Ο Τζόλε είχε πετύχει 10 γκολ και 14 ασίστ σε μία χρονιά, ενώ ο Τσόρι έφτασε τα 13 γκολ και τις 10 ασίστ.
 
Τώρα κυνηγάει το συνολικό αριθμό γκολ ασίστ σε μία περίοδο που είχαν οι Ριβάλντο και Μιραλάς με 25.
 
«Είναι τιμή μου και είμαι υπερήφανος που έκανα μια τέτοια επίδοση την οποία είχε καταφέρει ένας τόσο σπουδαίος παίκτης όπως ο Τζόρτζεβιτς. Είναι σημαντικό για μένα, θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους συμπαίκτες μου για τη βοήθειά τους». 
 
Ο Ντομίνγκες δήλωσε επίσης στη NOVA:
 
Για το ποια ήταν τα στοιχεία που έφεραν το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό: «Ήταν η αφοσίωση, η ενότητα που είχαμε και η δουλειά».
 
Για την ατομική του εικόνα μέσα στη χρονιά: «Κάθε χρόνο προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Βάζω υψηλότερους στόχους, οι συμπαίκτες μου και ο σύλλογος με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, ξεκινάμε από τον πρόεδρο και απ’ όλους που βοηθάνε τους ποδοσφαιριστές να γίνονται καλύτεροι».
 
Για το γεγονός πως πανηγύρισε πολύ έντονα το πρωτάθλημα: «Έχω πολλές φωτογραφίες, θα τοις μοιραστούμε όλοι. Είναι μεγάλη χαρά γιατί είναι προϊόν προσπάθειας και της δουλειάς που έχουμε κάνει όλη τη χρονιά».
 
Για το πρώτο πρωτάθλημα που κατέκτησαν 11 ποδοσφαιριστές και το πως αισθάνονται: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους. Εγώ θυμάμαι την κατάκτηση του πρώτου μου τίτλου, είναι μεγάλη χαρά, το αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας που δίνει κάποιος και είναι πολύ σημαντική στιγμή».
 
Για το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό και αν γνώριζε πως αυτό μπορεί να δώσει το πρωτάθλημα στην ομάδα του: «Εκείνη την στιγμή δεν το ήξερα, αμέσως μετά μου το είπαν. Ο καθένας δουλεύει μέσα στη χρονιά για να βγει πρωταθλητής, κάποιες φορές το πετυχαίνει και κάποιες άλλες όχι. Αυτή είναι η δουλειά του ποδοσφαιριστή όμως. Όλοι οι ποδοσφαιριστές το χαίρονται πολύ αυτή τη στιγμή γιατί είναι μια προσπάθεια που γίνεται από όλους μέσα στη χρονιά, από τους ίδιους και από τους συγγενείς τους».
 
Για το αν το πίστεψαν μετά την Τούμπα: «Από την πρώτη στιγμή, όλοι το πιστεύαμε. Δεν μπορώ να πω κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι που καταλάβαμε ότι θα το κατακτήσουμε, όλοι το πιστεύαμε».

Σχετικά άρθρα