Ιτούδης: «Θα γίνει… μάχη στο ΟΑΚΑ»

«Είμαστε αρκετά έμπειροι για να καταλάβουμε πως θα γίνει… μάχη στο ΟΑΚΑ», δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης εν όψει της αυριανής (20/4, 21:45) συνάντησης της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό, της τρίτης για την προημιτελική σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο Ιτούδης, που θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά ως αντίπαλος των «πρασίνων», στους οποίους διετέλεσε για 13 χρόνια συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επισήμανε ότι η ρωσική ομάδα δεν θα έχει εύκολη αποστολή: «Είμαστε μπροστά με 2-0 κι έχουμε παίξει καλό μπάσκετ στις πρώτες εντός έδρας αναμετρήσεις. Αλλά δεν περιμένουμε να ‘ναι εύκολα στην Αθήνα. Στην πραγματικότητα τίποτε δεν είναι εύκολο στη ζωή. Ίσως μερικές απ’ τις νίκες μας να φαίνονται εύκολες, αλλά αυτές οφείλονται στην αφοσίωση, στη σκληρή δουλειά και στη σοβαρή προσέγγισή μας. Είμαστε αρκετά έμπειροι να καταλάβουμε πως θα γίνει μάχη στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να προσέξουμε το παιχνίδι μας και να θυμόμαστε πως ο Παναθηναϊκός αποδίδει καλύτερα στην έδρα του».

«Οι Σλότερ, Μποχωρίδης ίσως επιστρέψουν στη 12άδα, ο Παναθηναϊκός θα παίξει επιθετικά και θα χρησιμοποιήσει την ενέργεια απ’ τον απίθανο κόσμο του», τόνισε ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ και πρόσθεσε: «Πρέπει να ‘χουμε περισσότερες κατοχές και για να το καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη του ριμπάουντ».

Σχετικά άρθρα