Πετράκης: «Να διασφαλίσουμε τη θέση που έχουμε»

Ο Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του ο ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να επιτύχει την είσοδο στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά είπε μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και λόγω χρονικής στιγμής και βαθμολογικής θέσης μεταξύ δύο ομάδων που ενδιαφέρονταν πολύ για το ματς. Έγινε ωραίο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι παίζουμε με μία ομάδα που έχει υψηλή ποιότητα. Ξέραμε ότι θα έχουμε ευκαιρίες αξιοποιώντας τους κενούς χώρους που δημιουργήθηκαν. Νομίζω ότι κάπως έτσι ήταν η εικόνα.

Καταφέραμε και προηγηθήκαμε, ελέγχαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και για δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε περισσότερα μέτρα ο Ατρόμητος. Οι κλασικές ευκαιρίες ήταν στο τέλος με τον Ναπολεόνι. Είχαμε κι εμείς το δοκάρι. Νομίζω ότι είναι δίκαιο. Μας αφήνει στεναχώρια επειδή ισοφαριστήκαμε στο 84′. Ωστόσο, είναι σπουδαίο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΣ να τερματίσει στην 5η θέση: «Εδώ που έχουμε φτάσει παίζοντας ένα-ένα τα παιχνίδια πρέπει να διασφαλίσουμε τη θέση που έχουμε. Δεν είναι εύκολη δουλειά, καθώς παίζουμε με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Και με τον Εργοτέλη θα είναι δύσκολο γιατί παλεύει για την παραμονή του. Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ, εκεί εστιάζουμε».

Για την αδειοδότηση, τόνισε: «Υποθετικά δεν είναι σωστό να απαντάμε και δεν είναι και στη δική μου αρμοδιότητα. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και η διοίκηση κάνει επίσης το ίδιο. Οι μισές ομάδες δεν πήραν άδεια. Πιστεύω ότι στο τέλος θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Για την αντικατάσταση του Κοροβέση και τις εσωτερικές αλλαγές που έγιναν: «Ήθελα έναν παίκτη με ικανότητα να κρατήσει την μπάλα. Θέλαμε να περιορίσουμε και τον Κατσουράνη, όλο το παιχνίδι περνούσε από τα πόδια του. Για τον ίδιο λόγο έγινε και η αλλαγή του Γιάκου».

Σχετικά άρθρα