Προτάθηκε ο θηριώδης Πολωνός γκολκίπερ Τιτόν!

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Live Sport”, αποκαλύπτει πως στην ΑΕΚ προτάθηκε ο 28χρονος διεθνής Πολωνός τερματοφύλακας Πρέμισλαβ Τιτόν, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην Έλτσε με τη μορφή δανεισμού από την Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Δεκάδες είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί (εσχάτως) στην ΑΕΚ από διάφορα γραφεία ατζέντηδων ανά την Ευρώπη. Παίκτες για σχεδόν όλες τις θέσεις, με κασέ στα μέτρα της “Ένωσης΄” ή λίγο παραπάνω και ηλικιακά μέσα στις προδιαγραφές που έχουν θέσει οι “κιτρινόμαυροι”. Ως γνωστόν η ΑΕΚ αναζητεί ενόψει Σούπερ Λίγκας τουλάχιστον 6 ποδοσφαιριστές. Τερματοφύλακα, δεξί και αριστερό μπακ, αριστεροπόδαρο στόπερ και δυο επιθετικούς εκ των οποίων ο ένας θα είναι καθαρό σέντερ φορ και παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

Πληροφορίες της “Live Sport” από πηγή στην Ολλανδία αναφέρουν ότι στην ΑΕΚ έχει προταθεί μεταξύ άλλων ο εξαιρετικός Πολωνός τερματοφύλακας Πρέμισλαβ Τιτόν. Ο 28χρονος θηριώδης (1μ95) γκολκίπερ που αγωνίζεται φέτος δανεικός στην Έλτσε από την PSVΑιντχόφεν στην οποία υπέγραψε το 2011 πενταετές συμβόλαιο. Ο Τιτόν που πήγε μικρός στην Ολλανδία και έφτιαξε το όνομα του στη Ρόντα, δεν μπόρεσε να μονιμοποιηθεί στην PSV και πέρσι παραχωρήθηκε δανεικός στην Έλτσε στην οποία και είναι το βασικό Νο 1 (26 ματς φέτος).

Τη διετία 2010-13 έγραψε 13 συμμετοχές στην Εθνική Πολωνίας. Αυτή τη τη στιγμή ουσιαστικά είναι ο 4ος κατά σειρά γκολκίπερ της Πολωνίας, αφού η τριάδα είναι ρεζερβέ από τους “Άγγλους” Φαμπιάνσκι, Μπόρουτς και Σκέζνι. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο Euro 2012 και στον αγώνα με την Ελλάδα, όταν αποβλήθηκε στο 68′ ο Σκέζνι, μπήκε στο παιχνίδι και μολονότι κρύος απέκρουσε το πέναλτι του Γιώργου Καραγκούνη.

Με δεδομένο πως το συμβόλαιο του (με την PSV) λήγει το 2016, αποκλείεται η περίπτωση δανεισμού του και αν η ΑΕΚ ασχοληθεί, το θέμα είναι που θα κυμανθούν οι απαιτήσεις της PSV. Ο Τιτόν εκπροσωπείται από το ολλανδικό γραφείο Sports Entertainment Group, που μεταξύ άλλων μανατζάρει Φαν Πέρσι, Ντεπάι, Στρούτμαν, Βερμάελεν”.

Σχετικά άρθρα