Πως να ξετρελάνετε τα παιδιά σας; Με αφράτα σοκολατένια μπισκότα

<div class="ingredients">
<div class="title"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Συστατικά</strong></span></div>
</div>
<div class="text">
<ul>
<li>100 γρ. κακάο</li>
<li>300 γρ. ζάχαρη</li>
<li>150 γρ. ηλιέλαιο</li>
<li>4 αυγά</li>
<li>2 βανίλιες</li>
<li>300 γρ. αλεύρι</li>
<li>2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ</li>
<li>1 πρέζα αλάτι</li>
<li>1 κ.γ. καφέ εσπρέσο</li>
<li>άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα</li>
</ul>
<p> </p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Μέθοδος Εκτέλεσης</strong></span></p>
<div class="text">
<ul>
<li>Ανακατεύουμε σ'ένα μπολ μ'ένα σύρμα καλά το κακάο, τη ζάχαρη και το ηλιέλαιο μέχρι να διαλυθεί το κακάο.</li>
<li>Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα – ένα τα αυγά και ανακατεύουμε συνεχώς</li>
<li>Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει το μείγμα μας.</li>
<li>Κλείνουμε με μεμβράνη και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.</li>
<li>Τέλος προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και αφού πλάσουμε τα μπαλάκια σε σχήμα καρυδιού, ρίχνουμε σε ένα ταψί αρκετή ζάχαρη άχνη και πετάμε μέσα τα μπαλάκια. Ανακινούμε λίγο το ταψί έτσι ώστε να πάει παντού η άχνη πάνω από τα μπαλάκια μας.</li>
<li>Απλώνουμε λαδόκολλα σε δυο ταψιά 35 x 40 εκ.</li>
<li>Τοποθετούμε μέσα τα μπαλάκια και ψήνουμε για 10 λεπτά.</li>
</ul>
<p> </p>
<p>http://akispetretzikis.com/</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα