Το πιστεύει ο Γκουαρντιόλα

Την πίστη του ότι η Μπάγερν Μονάχου θα ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 κόντρα στην Πόρτο εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στη συνέντευξη Τύπου της ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League στην “Alianz Arena”.
«Δεν θα είχε καμία ουσία να βγούμε στο γήπεδο αύριο το βράδυ δίχως να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Θα πρέπει να εμφανιστούμε απόλυτα αφοσιωμένοι στο στόχο μας και να παλέψουμε με όσες δυνάμεις έχουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Ξέρουμε όλοι ότι δεν θα είναι εύκολο, όμως είναι 100% αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Ο Ισπανός τεχνικός γνωστοποίησε πως ο Ριμπερί δεν θα αγωνιστεί λόγο τραυματισμού ενώ σχετικά με την κατάσταση του Σβαϊνστάιγκερ είπε πως: «είναι καλό για εμάς ότι έχει πλέον επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων».
Δηλώσεις έκανε και ο Τόμας Μίλερ: «Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να αποφύγουμε τακτικές “καμικάζι”. Αν στο ημίχρονο το ματς είναι στο 0-0 η πρόκριση θα είναι εφικτή. Φυσικά και νιώθουμε πίεση αλλά αυτή η πρόκληση είναι κάτι θετικό για εμάς. Είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε τουλάχιστον δύο γκολ. Είμαι αισιόδοξος. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι είναι ικανή να μάχεται μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούμε. Η νίκη με 2-0 στην έδρα μας επί της Πόρτο δεν θα είναι ένα θαύμα. Σωστά;».
Από την πλευρά του ο αρχηγός της Μπάγερν, Φίλιπ Λαμ, πρόσθεσε: «Είμαι καλά και θα αγωνιστώ αύριο. Το ματς είναι σημαντικό και είμαι έτοιμος να παίξω. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς αλλά έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Ένα γρήγορο γκολ θα είναι υπέροχο».

Σχετικά άρθρα