Πεπ: «Και τη νέα χρονιά… εδώ!»

Πολλά έχουν γραφτεί και… ακουστεί σχετικά με το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα-ειδικά εάν αποκλειστεί από την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ-, αλλά ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως και τη νέα σεζόν θα είναι στους Βαυαρούς. Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Γερμανίας ρωτήθηκε άλλωστε γι’ αυτό το θέμα στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τους «δράκους» και απάντησε:     «Το μέλλον μου είναι το ακόλουθο. Προπόνηση την Τετάρτη, ρεπό την Πέμπτη, προπόνηση την Παρασκευή, εξασφάλιση της Μπουντεσλίγκα το Σάββατο στον αγώνα με την Χέρτα και παραμονή εδώ τη νέα χρονιά».

Να σημειώσουμε ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε ήδη αναφέρει ότι είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν (λήγει τον Ιούνιο του 2016), ενώ προσφάτως και ο Καρλ-Χάϊντς Ρουμενίγκε είχε εκφράσει επιθυμία να ανανεώσουν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές.

Μόνο που στη Γερμανία εδώ και καιρό δημοσιεύματα μιλούν για κόντρα του με τον Ματίας Ζάμερ (τεχνικός διευθυντής στη Μπάγερν). Μέσα σε όλα αυτά να θυμίσουμε ότι ο 72άχρονος γιατρός της, Μπάγερν Χανς-Βίλελμ Μίλερ-Βόλφαρτ, παραιτήθηκε και μαζί του έφυγε από τον σύλλογο όλο το ιατρικό επιτελείο, μετά και τους τελευταίους τραυματισμούς στην γερμανική ομάδα…

Σχετικά άρθρα