Μάντσεστερ και Παρί για Ντεπάι

Τον Μέμφις Ντεπάι θέλουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν και οι δυο ομάδες έχουν κάνει επίσημες προτάσεις στην Αϊντχόφεν, όπως επιβεβαίωσε επίσημα η PSV λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ολλανδίας…  

Η PSV σήκωσε την κούπα και ο 21άχρονος εξτρέμ αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα στο ρόστερ της! Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» Λουίς Φαν Χάαλ ξέρει, άλλωστε, καλά τον 21άχρονο άσος, λόγω της κοινής τους… θητείας και στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Ήταν μαζί και το τελευταίο Μουντιάλ το 2014 στη Βραζιλία.

«Είναι αλήθεια πως υπάρχει επαφή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Παρί Σεν-Ζερμέν και μία ακόμη σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα. Μιλάμε όμως πλέον για μεγάλα ποσά», είπε ο τεχνικός διευθυντής της Αϊντχόφεν, Μάρσελ Μπραντς, ο οποίος έκανε γνωστό πως ο παίκτης κοστίσει περισσότερα πλέον από αυτά που είχε προσφέρει πέρυσι η Τότεναμ!

Από την πλευρά του ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ολλανδίας, Φίλιπ Κοκού, έχει πει ότι στο μέλλον ο Ντεπάι θα μπορεί να συγκριθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς στα 21 του είναι καλύτερος από τον Πορτογάλο στην συγκεκριμένη ηλικία. Ξεκαθάρισε πως προτιμά τον Ντεπάι από τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης…

Να θυμίσουμε ότι πριν από έναν χρόνο η Τότεναμ είχε προσπαθήσει να αγοράσει τον Ντεπάι, προσφέροντας 20.000.000 ευρώ, αλλά αυτά τα χρήματα δεν κρίθηκαν πολλά από την Αϊντχόφεν. Λογικά αυτή τη στιγμή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να δώσουν τουλάχιστον 30.000.000 ευρώ!

Ο Ντεπάι φέτος ήταν ο καλύτερος παίκτης του ολλανδικού πρωταθλήματος και πρώτος σκόρερ με 20 γκολ! Είχε συμμετοχή με την PSV και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι πλέον βασικός  στην εθνική ομάδα, και στα 21 του θεωρείται ένας από τους καλύτερους εξτρέμ στην Ευρώπη.

Σχετικά άρθρα