«Σημαντικό πως θα αντιδράσουμε αμυντικά» (video)

Η αντίδραση της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον δεύτερο αγώνα, είναι πολύ σημαντική εν όψει του αυριανού (21/4, 20:00, NS3) τρίτου για την προημιτελική σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Τόμας Σατοράνσκι.
«Η σειρά είναι στο 1-1, αλλά είναι η σειρά που περιμέναμε», δήλωσε ο 24χρόνος Τσέχος γκαρντ στο Olympiacos TV και εξήγησε: «Αργό παιχνίδι, αργές επαφές και πολύ σκληρό παιχνίδι με πολλές επαφές για το οποίο ο Ολυμπιακός είναι γνωστός».
«Είναι πολύ σκληρή σειρά και είναι πολύ σημαντικό το πως θα αντιδράσουμε αμυντικά στο 3ο παιχνίδι και αν θα βελτιώσουμε την επίθεσή μας, γιατί δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο παιχνίδι, ειδικά στην αρχή του αγώνα», υπογράμμισε ο Σατοράνσκι. «Πρέπει να κυκλοφορήσουμε περισσότερο τη μπάλα, αλλά το μόνο πράγμα που είναι στο μυαλό μας τώρα είναι το τρίτο παιχνίδι».
Σε ερώτηση τι άλλαξε στην δεύτερη αναμέτρηση σε σχέση με την πρώτη, ο Τσέχος γκαρντ των «Μπλαουγκράνα» απάντησε ότι: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλύτερα επιθετικά και γύρισε καλύτερα τη μπάλα, ενώ είχε υψηλό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων και έπαιξαν πιο σκληρά από το πρώτο παιχνίδι, στα ριμπάουντ και στην άμυνα».

Σχετικά άρθρα