Κουρνέτας: «Πως να συγκρατηθείς με τέτοιο κόσμο;»

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Παναθηναϊκό και σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ, εκεί που τον περιμένει ο Ολυμπιακός
Ο Βασίλης Κουρνέτας μετά το τέλος του πέμπτου ημιτελικού δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που έπαιξε στα όρια του.
Αναλυτικά:
«Δύσκολα να συγκρατηθούμε όταν παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και ξέραμε πως λειτουργεί ο Παναθηναϊκός υπό πίεση. Πρέπει να δώσουμε πάντως συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που έπαιξε στα όριά του. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την τεράστια συμπαράσταση του. Συστατικά της επιτυχίας για εμάς η σκληρή και σωστή δουλειά. Σημαντικό πολύ το κλίμα στην ομάδα, ότι είμαστε έμπειροι και νέοι μαζί για την ομάδα», είπε αρχικά.
Για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό: «Στους ημιτελικούς δυσκολευτήκαμε δεν παίξαμε τόσο καλά σε μερικά σημεία. Δεν γίνεται κιόλας να παίζεις πάντα τέλεια. Έπρεπε να τα ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας και να κερδίσουμε. Απέναντι στον Ολυμπιακό που παίρνει χρόνια πρωταθλήματα πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Πλεονέκτημα δεν υπάρχει ούτε φαβορί. Έχουμε μπροστά μας τρεις αγώνες με τον Ολυμπιακό που είναι ισορροπημένοι και δεν είμαστε το φαβορί».
 

Σχετικά άρθρα