Σιμόες: «Έρχομαι για τίτλους»

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook και της σελίδας “Μία ιστορία από την Πόλη”, για την ΑΕΚ και τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του. Μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα video το οποίο δείχνει τα φετινά κατορθώματά του με τη Μορεϊρένσε.
Αναλυτικά: 
«Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ κομμάτι της ομάδας και έχω την ευκαιρία να γνώρισω περισσότερα σχετικά με αυτή την όμορφη χώρα, την Αθήνα, το Ολυμπιακό στάδιο και, φυσικά, είμαι ενθουσιασμένος που παίζω με τη φανελα της ΑΕΚ, που ειμαι μεσα στο γηπεδο και που αγωνιζομαι για το ελληνικό πρωτάθλημα.
– Λίγα λογια για τη μεταγραφή σου στην ΑΕΚ.
«Όταν ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ δεν το ξανασκεφτηκα. Είχα πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά όταν είδα την ΑΕΚ, ξέχασα τις άλλες.
– Ξέρεις για την ιστορία της ΑΕΚ, για τον κόσμο της;
«Στην Πορτογαλία όλοι ξέρουν την ΑΕΚ, είναι η πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας. Πολλοί Πορτογάλοι παίκτες έχουν αγωνιστεί στην ΑΕΚ. Πραγματικά πολύ καλοί παίκτες, όπως ο Μπρούνο Άλβες, ο Εντίνιο, ο προπονητής Φερνάντο Σάντος και τώρα ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Η ΑΕΚ είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο».
– Ενα μήνυμα για τον κόσμο; Όχι για όλο τον κόσμο αλλά για τους οπαδούς της ΑΕΚ.
«Σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και τα μηνύματα, είμαι εντυπωσιασμενος».
– Γιατί ήρθες στην ΑΕΚ. Πιστεύεις θα επιστρέψει η ΑΕΚ στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια;
«Ηρθα στην ΑΕΚ, όπως είπα, εξαιτίας του μεγαλείου της και επειδή πιστεύω σε αυτό το project, θέλω να κερδίσω τιτλους».
– Πιστεύεις οτι μπορεί η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα απο την πρώτη κιόλας χρονιά της επιστροφής της;
«Ναι, πιστεύω στο όραμα της ΑΕΚ και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει στη δόξα, θα επιστρέψει στο να κερδίζει τίτλους, να παίζει στο Champions και αυτό είναι το όνειρό μου.

Σχετικά άρθρα