«Κατώτεροι της ποιότητας μας, ευχαριστώ τον κόσμο»

Ο Δημήτρης Ιτούδης παραδέχθηκε ότι η ΤΣΣΚΑ ήταν κατώτερη της ποιότητας απόψε στο ΟΑΚΑ, επισήμανε, ωστόσο, ότι συνετέλεσε και σε αυτό η επιθετική άμυνα του Παναθηναϊκού, ενώ ευχαρίστησε τους φίλους των «πρασίνων» για την υποδοχή στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.
«Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα όσον αφορά το παιχνίδι», σχολίασε αρχικά ο προπονητής της ρωσικής ομάδας και εξήγησε: «Είχαμε καλό ξεκίνημα κι ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός πήρε το μομέντουμ και ισοφάρισε. Στο τρίτο δεκάλεπτο συνεχίστηκε αυτό και πήραμε τάιμ άουτ. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι επί ίσοις όροις. Έκαναν πολλές δημιουργίες οι παίκτες του Παναθηναϊκού και είχαν σημαντική και καταλυτική ευστοχία. Έτσι βρισκόμαστε στο 2-1».
«Ήμασταν κατώτεροι της ποιότητας, της αγωνιστικής διάρκειας και της στόχευσης που έχουμε», υπογράμμισε ο Ιτούδης και σημείωσε: «Συνετέλεσε και η επιθετική άμυνα του Παναθηναϊκού. Ήταν σημαντικό στοιχείο».
«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημα και την αναγνώριση», τόνισε ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ και εξομολογήθηκε: «Θα μπορούσα να χειροκροτήσω κι εγώ έναν-έναν από τους 12.500 φίλους του Παναθηναϊκού που ήταν εδώ και μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».
Σε ερώτηση για το αν είχε μιλήσει με τους παίκτες του για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, ο Ιτούδης απάντησε: «Συζητήσαμε αρκετά και για το γήπεδο. Πολλοί παίκτες είχαν την εμπειρία από πέρσι. Δεν ζουν κάτι καινούριο. Υπήρχαν διάφορα μομέντουμ στο παιχνίδι. Θα κουράσω αν αναλύσω, ενώ έχουμε κι άλλο παιχνίδι και δεν θα ήθελα να επεκταθώ αναφορικά με την στρατηγική καθώς υπάρχει κι άλλη αναμέτρηση».

Σχετικά άρθρα