3ο Live Well Event: Xιλιάδες κόσμου γιόρτασαν μαζί με την NN Ηellas

21 Απριλίου 2015

Τεράστια επιτυχία είχε για μία ακόμη χρονιά το Live Well Event,  που διοργανώθηκε την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 στην Πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας.  Η εκδήλωση – θεσμός για την προώθηση της υγείας και της άσκησης συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμου, που έτρεξαν, έκαναν ποδήλατο και περπάτησαν σε μία διαδρομή 5 χιλιομέτρων.

 

Το 3ο Live Well Event διοργανώθηκε και φέτος με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.). Αυτή τη χρονιά, η  γιορτή ήταν διπλή , αφού η εταιρία μας γιόρτασε την αλλαγή της επωνυμίας της σε NN Hellas, παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία Live Well που έχει στόχο την προστασία της υγείας, μέσα από τη υιοθέτηση της άσκησης και της σωστής διατροφής.  Την εκδήλωση παρουσίασαν, με κέφι και ενέργεια, η  Έλενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη, συνδυάζοντας την παρουσίαση με ένα δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής.

 Το Live Well Event  συνδέθηκε για μία ακόμη χρονιά με έναν καλό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, η διοργάνωση φέτος περιλάμβανε για 1η φορά χρονομετρημένη διαδρομή, με κόστος 5 Ευρώ για κάθε συμμετέχοντα, το οποίο διατέθηκε εξ’ ολοκλήρου για την ενίσχυση της  Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», μίας ομπρέλας δέκα κοινωφελών σωματείων, που στηρίζει παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

 Κρις Βαλλας - γυμναστής Τονια Σωτηροπουλου - ηθοποιός Βαγγελης Ζαρουχλιώτης - γυμναστής

Τέλος, η NN Hellas για κάθε έναν πρεσβευτή του «Μαζί για το Παιδί» που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, πραγματοποίησε χρηματική δωρεά για την ενίσχυση της ένωσης.

 #ΝΝΗellas

#LiveWellEvent

#NNRunningTeam

#ConnectingGenerations

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Christian Böhlke (Head of Branding NN Group), Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Λάμπρος Παπακώστας, Φανή Χαλκιά, Wouter Heijmerink

(Sponsorship Manager NN Group), Κarina Pereira (Marketing Manager NN Hellas) και Γιώργος Καραγκούνης

ΕΥΘΥΜΗΣ ΡΕΤΖΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

Jan Versteeg (Oλλανδός Πρέσβης), Robert-Jan Sieben (επιτετραμμένος της Ολλανδικής Πρεσβείας), Luis Miguel Gomez CEO NN Hellas, Christian Böhlke, Λάμπρος Παπακώστας, Θοδωρής Παπαλουκάς, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Wouter Heijmerink, Mαρία Πολύζου, Κατερίνα Λάσπα, Τόνια Σωτηροπούλου, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Χρήστος Ανθόπουλος, Karina Pereira, Barrice, Kρις Βάλλας

‘Αρης Καβατζίκης και Τόνια Σωτηροπούλου

Οι Πρεσβευτές του «Μαζί για το Παιδί» με τις επιταγές της NN Hellas

Από αριστερά: Η Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων της NN Hellas Σοφία Ρατσιάτου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α Χρήστος Τεντόμας,

η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη.

Σία Κοσιώνη, Άννα Ανδρεάδη, Κατερίνα Μολφέτα (Υπεύθυνη Επικοινωνίας NN Hellas) και Μαρία Χατζηνικολάκη (Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Ανάπτυξης Μαζί για το Παιδί)

 

Η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος

Οι Πρεσβευτές του «Μαζί για το Παιδί» με τις επιταγές της NN Hellas

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ