Απόψε βγαίνουν οι δύο των ημιτελικών

Οι δύο από τις τάσσεις ομάδες που θα αναμετρηθούν στους ημιτελικούς αγώνες του Τσαμπίονσ Λιγκ προκύπτουν απόψε με τη διεξαγωγή των επαναληπτικών αγώνων σε δύο από τα τέσσερα ζεύγη της προημιτελικής σειράςΣτις 21:45 θα γίνει η σέντρα σε Μόναχο και Βαρκελώνη, με τις Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα να υποδέχονται Πόρτο και Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα.
Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, που ηττήθηκε στο «Ντραγκάο» με 3-1 από τους «Δράκους» και θα πρέπει να καταβάλει υπερπροσπάθεια για να ανατρέψει το αποτέλεσμα, αφού ένα σκορ 2-0 που δίνει πρόκριση μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά η φετινή Πόρτο είναι μια εξαιρετική ομάδα.
Με το ίδιο σκορ είχε λήξει και ο αγώνας στο «Παρκ ντε Πρενς», μόνο που σε αυτή την περίπτωση νικητές ήταν οι φιλοξενούμενοι Ισπανοί
Απόψε η ομάδα του Λοράν Μπλαν θα ενισχυθεί με τον Ιμπραΐμοβιτς, που έλειψε λόγω τιμωρίας την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και τον Βεράτι.
Δύο πολύ καλές επιστροφές, που όμως είναι δύσκολο από μόνες τους να κάνουν τη διαφορά απέναντι σε μια ομάδα με την επιθετική ισχύ την οποία της χαρίζουν οι Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες.

Σχετικά άρθρα