Απόλαυση χωρίς ενοχές: Cookies με quaker,λεμόνι και γιαούρτι!

<p><strong>Υλικά</strong></p>
<ul>
<li>½ κούπας μαργαρίνη, που έχει μαλακώσει</li>
<li>1 ¼ κούπας ζάχαρη</li>
<li>½ κούπα άπαχο γιαούρτι ή γιαούρτι με γεύση λεμονιού</li>
<li>2 ασπράδια αυγών ή 1 αυγό</li>
<li>1 κουτ. σούπας ξύσμα λεμονιού</li>
<li>½ κουτ. γλυκού βανίλια</li>
<li>2 κούπες Quaker</li>
<li>1 ½ αλεύρι για όλες τις χρήσεις</li>
<li>1 κουτ. γλυκού baking powder</li>
<li>½ κουτ. μαγειρική σόδα</li>
<li>¼ κούπας άχνη ζάχαρη</li>
</ul>
<p><br /><strong>Εκτέλεση</strong><br /><span>* Απλώστε χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί και λιπάνετέ το </span><br /><br /><span>* Χτυπήστε τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη μέχρι να αποκτήσουν πλούσια υφή </span><br /><br /><span>* Προσθέστε το γιαούρτι, τα ασπράδια, το ξύσμα λεμονιού και τη βανίλια και ανακατέψτε μέχρι να δέσουν. Σταδιακά συμπληρώστε όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από την άχνη ζάχαρη </span><br /><br /><span>* Καλύψτε το μείγμα και αφήστε το στο ψυγείο για 1 έως 3 ώρες </span><br /><br /><span>* Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190</span><sup>ο</sup><span>C </span><br /><br /><span>* Με ελαφρώς αλευρωμένα χέρια, πλάστε μικρές μπάλες και βάλτε τις στο ταψί. Βουτήξτε τον πάτο ενός ποτηριού στην άχνη ζάχαρη και πιέστε μία μία τις μπάλες ώστε να σχηματιστούν τα cookies </span><br /><br /><span>* Ψήστε για 10- 12 λεπτά περίπου ή μέχρι να σκουρύνουν οι άκρες. Αφήστε τα να κρυώσουν για 2 λεπτά προκειμένου να τα ξεκολλήσετε εύκολα </span><br /><br /><span>* Πασπαλίστε τα με άχνη ζάχαρη </span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span>http://www.vita.gr/</span></p>

Σχετικά άρθρα