Αντσελότι: «Έχουμε… λύσεις»!

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θέλει να… σκέφτεται τις απουσίες που έχει η Ρεάλ εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με την Ατλέτικο στο πλαίσιο των ρεβάνς για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ! Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του μπορεί να βρει λύσεις από τους διαθέσιμους παίκτες, μιας και η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ενώ δεν έκρυψε πως οι «μερένχες» έχουν προπονηθεί στα πέναλτι, καθώς είναι πιθανό το ενδεχόμενο να κριθεί η πρόκριση από την «άσπρη βούλα», μετά το 0-0 στον πρώτο αγώνα.  
 
«Οι λύσεις θα έρθουν από τους ποδοσφαιριστές που έχουν όρεξη και είναι φρέσκοι. Στο θέμα του Μπενζεμά, δεν υπάρχει μπέρδεμα. Είχε ένα τραυματισμό την Τρίτη και την Παρασκευή έμοιαζε καλά, αλλά δεν βελτιώθηκε το ίδιο καλά. Δεν μπόρεσε να ανακάμψει από τον τραυματισμό. Πρέπει να συμβιώσουμε με τους τραυματισμούς. Τους είχαμε και τους προηγούμενους μήνες, σε σημαντικά παιχνίδια.
Είναι δύσκολο να κερδίσεις την Ατλέτικο, γιατί είναι πολύ δυνατή και είναι συμπαγής αμυντικά. Αυτό που κάναμε στο πρώτο ματς, μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είμαστε προετοιμασμένοι και για τα πέναλτι. Είναι πολύ δύσκολο, να προπονηθείς στα πέναλτι. Είναι δύσκολο, γιατί είναι διαφορετικές οι συνθήκες της προπόνησης και της αναμέτρησης.
Έχω πει πολλές φορές, ότι έχω την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς στους παίκτες που έχεις, κι όχι σ’ αυτούς που δεν έχεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα στο «Σαντάγκο Μπερναμπέου»!

Να θυμίσουμε πως για τη «βασίλισσα» θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μπέιλ, Μόντριτς και Μπενζεμά και ο τιμωρημένος Μαρσέλο!

Σχετικά άρθρα