Πασκουάλ: «Πιστεύουμε στο 2-2»

«Πιστεύουμε στο 2-2», δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, προπονητής της Μπαρτσελόνα μετά την αποψινή ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο κόουτς των «Μπλαουγκράνα» επισήμανε ότι και οι δύο αντίπαλοι θα μπορούσαν να νικήσουν στην σημερινή αναμέτρηση: «Συγχαίρω τον Ολυμπιακό για την νίκη του. Ήταν ένας αγώνας που θα μπορούσαν να τον είχαν νικήσει και οι δύο. Ήμασταν συνέχεια μέσα στο παιχνίδι, εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο, που τα πρώτα λεπτά ήμασταν εκτός. Επιστρέψαμε στο παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε».

«Έχουμε ένα καινούργιο σκηνικό, μια καινούργια κατάσταση», σχολίασε ο Πασκουάλ εν όψει του τέταρτου αγώνα της προημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και τόνισε: «Ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα είναι 2-1. Και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να νικήσουμε. Αλλά είναι το πιστεύω μας και θα κάνουμε ότι μπορέσουμε για να νικήσουμε».

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δήλωσε, επίσης, ικανοποιημένος από την θέληση και την προσπάθεια των παικτών του στην αποψινή συνάντηση: «Το παιχνίδι ήταν πολύπλοκο. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές και κακές και πρέπει να καταφέρουμε να είμαστε πιο σταθεροί. Είμαι ικανοποιημένος από θέληση και προσπάθεια».

Σχετικά άρθρα