Ψάχνει παντού για αστέρια

Παρότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε οριακό σημείο με την κόντρα Πολιτείας-ΕΠΟ στο αποκορύφωμα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι «ανήσυχος» σχετικά με τη μεταγραφική ενίσχυσή του για τη νέα σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε αναζήτηση σέντερ φορ με την περίπτωση του Γκουίδο Καρίγιο να παραμένει στο προσκήνιο, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός της Εστουντιάντες αποτελεί θερμή εισήγηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι στις συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση και τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξάλλου, ο Πιερ Ισά έκανε ταξίδι στο Μιλάνο προκειμένου να έχει επαφές για διάφορα θέματα, κάτι που αναθέρμανε το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φιλίπ Μεξές. Ο Γάλλος στόπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μίλαν και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορος για μια τέτοια περίπτωση. Για την άμυνα εξακολουθεί να είναι υπό συζήτηση η περίπτωση του Νέτο, όπως και αυτή του Μπρούνο Άλβες.

Όλα τα μεταγραφικά βεβαίως θα προχωρήσουν ουσιαστικά μετά το τέλος της σεζόν, αλλά και φυσικά θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στο ποδόσφαιρο και τον κίνδυνο διεθνούς τιμωρίας του.

Σχετικά άρθρα